Gratisversjon av Kaspersky VPN

Du kan bruke gratisversjonen eller ubegrenset versjonen av Kaspersky VPN.

Når du bruker gratisversjonen:

Den sikre tilkoblingen avbrytes når grensen for sikker trafikk er overskredet. Appen varsler deg når den sikre tilkoblingen er deaktivert. Du kan vente til tidsperioden som spesifiseres i hovedprogramvinduet, er utløpt, og deretter opprette en sikker tilkobling på nytt. Mengden brukt sikker trafikk som vises i appen kan avvike noe fra den faktisk brukte mengden.

Mengden tilgjengelig sikret trafikk påvirker ikke mengden trafikk som er tilgjengelig fra mobiloperatøren din. Du kan fortsette å bruke Internett etter at grensen for sikker trafikk er overskredet, men dataene vil ikke bli sikret av Kaspersky VPN.

Du kan få ubegrenset sikker trafikk ved å bytte til den ubegrensede versjonen av Kaspersky VPN.